Wat zijn onze plannen?

Voor alle duidelijkheid, wij hebben zelf geen financiële middelen en zijn dus geheel afhankelijk van giften. We gaan computers verzamelen in Nederland via verschillende bronnen zoals: Internet, advertenties, bedrijven e.d.

De computers worden door Abdou Amar leeggehaald (geformatteerd) en opnieuw geïnstalleerd met Franstalige programma's. In Senegal en Mauretanie is de voertaal namelijk Frans. We willen in de toekomst ook in Gambia gaan starten maar dan met Engelstalige programma's.

Vervolgens worden ze verscheept naar Afrika. Abdou gaat daar zelf ook naar toe. En de computers aanbieden, en vervolgens gebruiksklaarmaken op diverse scholen.

Wat hebben we nodig om dit te doen?

In Nederland zijn we al een stuk verder op het gebied van ict, overal staan in hoekjes, magazijnen, kelders en zolders oude computers. En men weet niet goed, wat er verder mee gedaan kan worden. Wij bieden u aan om deze computers gratis op te halen.

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 18086855 . Dit is voornamelijk belangrijk voor bedrijven. U kunt ze dan namelijk aan ons schenken, zonder problemen te krijgen met de belasting.

Wat kunnen wij gebruiken?

  • Computers vanaf Pentium III of IV
  • Printers
  • Scanners
  • Beeldschermen TFT 15" 17" 19"
  • Losse onderdelen zoals: harde schijven, geheugen, Cd-brander, Dvd-brander, geluidskaarten enz.